Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Ο χρήστης, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρίσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής (άρθρο 4 του νόμου 2251/1994). 

Προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτήν την περίπτωση είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη πώλησής του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, είναι συνετό να ελέγχουν τα προϊόντα κατά την άφιξή τους και παράδοσή τους σε αυτούς, για τυχόν εμφανή ελαττώματα των ίδιων των προϊόντων ή της συσκευασίας τους.

Σε περίπτωση που οι χρήστες επιλέξουν να τους αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, θα λάβουν άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας τους. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν, δε γίνεται επιστροφή των χρημάτων, αλλά το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος, πιστώνεται στον λογαριασμό του πελάτη. Το συγκεκριμένο πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμεί ο πελάτης.


Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής . Θα την βρείτε στο κάτω (footer) μέρος του eshop μας. Εμείς θα λάβουμε το αίτημά σας, θα το επεξεργαστούμε και κατόπιν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να προχωρήσουμε την διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.

Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια ανταλλαγή με το παλιό δέμα χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).

 

Βασικές πληροφορίες:

  

• Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

 

 

• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Στην περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα ή και τα δύο, στον ίδιο κωδικό, η αλλαγή θα θεωρηθεί ισόποση και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε διαφορά στις τιμές των επιστρεφόμενων και των νέων προϊόντων. 

 

• Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Αθηνάς 45 στον Κορυδαλλό Αττικής.


• Τα προιόντα που είναι σε μεγάλες προσφορές (OUTLET - Black Friday) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάστασή τους